Bu Sitede Film izlemek Keyif Verici

Beyazperde meraklılarının dört gözle vizyona girmesini beklediği filmlerden hazırlıkları biten yapımlar kasım ayında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Milyonlarca dolar masrafla çekilen bu yapımlar birçok farklı tür üzerinden insanlara keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki ay gösterime girecek olan filmler arasında Türk Sinemasının ve dünya sinemalarının birçok örneğini sinemaseverlerle buluşturacaktır.

Yanlış Anlama adıyla beyazperdeye taşınan Türk yapımı filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek oturmaktadır. Hd film izleme keyfiyle sunulan bu yapımda birçok ünlü boy göstermektedir. Tamamı komedi türünde olan bu filmde Şevket Çoruh, Hakan Bilgin ve birçok yapımla karşımıza çıkan İlker Ayrık gibi isimler yer almaktadır. Günlük yaşamdan da kesitler sunan bu film maddi zorluklar çeken bir ailenin miras için Azerbaycan’a yolcuğunu konu edinmektedir. Kendilerine miras kaldığı düşüncesiyle Bakü’ye giden maceraperestlerimiz mirası hak etmeleri için onlardan istenen taleplerine yerine getirmeleri gerekmektedir. Mirası alma yolunda iki ailenin de birbirine düşeceği bu film İstanbul’un görkemli sokaklarından Bakü’nün ihtişamlı sokaklarına taşınmaktadır.
Mutluluk Zamanı adıyla Kasım ayında vizyona girecek filmimiz komedi ve romantik türlerinin birlikte yer aldığı sinema filmidir. 10 Kasım’da vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini başarılı isim Şenol Sönmez üstlenirken filmin tamamı Türkiye yapımıdır. Farklı bir senaryo ve kurguyla sinemaseverlerin karşısına çıkan filmimizde Barış Arduç, Cengiz Bozkurt ve Elçin Sangu gibi isimler başrollerde yer almaktadır. İki farklı felsefi düşüncenin aynı anda anlatıldığı filmde sevginin aslında mükemmel olmada değil yaşandıkça var olan kusurlarla birlikte güzel olduğu dile getirilmektedir. Birbirine aşık olan Mert ve Ada’nın kendilerince sahip olduğu düşüncelerin aktarıldığı filmde Mert geçmiş yaşantısına bakmadan kendince mükemmel bir hayat kurmuşken Ada ise geçmişte yaşamış olduğu hayattan elde ettikleriyle şuan ki hayatını kuran biridir.
Kasım ayında vizyona girecek olan yapımlar arasında Oha Diyorum full izleme keyfiyle sinemaseverlere sunulurken filmin tüm hazırlıkları tamamlanmıştır. Usta isim Ersan Özer’in yönetmen koltuğunda oturduğu teknik ekibin muhteşem performansıyla ortaya koyduğu bu film komedi türünde beyazperde meraklılarının karşısına çıkmaktadır. Filmin birbirinden komik sahnelerinde ön plana çıkan usta oyuncuları Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper rende gibi isimlerdir. Farklı bir senaryo üzerine kurgulanan filmde kahramanımız Fırat bir anda arabasını hırsızlara kaptırır. Çalışan arabasına yanamadan Fırat aracın içerisinde doğduğu günden bugüne tüm hayatının farklı zaman dilimlerinde yer alan fotoğrafları ve videoları bulunmaktadır. Kopyalarının da olmadığı bu koleksiyonu yeniden ele geçirmek için üç kafadar arkadaş yollara düşer.
Yabancı film türleri arasında yer alan ve şimdiye kadar kendi türü içerisinde en başarılı korku filmi olarak gösterilen Testere serisinin son filmi Kasım ayı içerisinde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Testere: Jigsaw Efsanesi orijinal adıyla vizyondaki yerini almaya hazırlanan filmin yönetmenliğini yine muhteşem ikili Michael Spierig ve Peter Spierig isimleri üstlenmektedir. Senaryosunda da boy gösteren bu ikili korku ve gerilim türünün bu yılki en iyi filmine imza atmaya hazırlanıyorlar. ABD ve Kanada ortak yapımı olan filmde Matt Passmore, Callum Keith Rennie ve Tobin Bell gibi isimler yer almaktadır. Serinin bu filmi yine vahşi cinayetlerle başlamış olup özellikle işlenen cinayetler ve eylemleri bakımında doğrudan John Kramer’i göstermektedir. Polisin ulaştığı bu bilgiye bakıldığında kahramanımız serinin daha önceki filmlerinde çoktan ölmüşken yaşanan bunca korkunun asıl sebebi neydi?
Kasım ayında vizyona girecek olan Türk Sinemasının bir örneği de devam nitelikli filmlerden biridir. Kardeşim Benim 2 adıyla gösterime girmeye hazırlanan film yine romantik ve komedi türlerinin birlikte yer aldığı bir yapımdır. Mert Baykal gibi bir ismin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Burak Özçivit, Murat Boz ve Pınar Deniz gibi isimler yer almaktadır. Filmin senaryosu ve kurgusu yine 2016 yılında serinin ilk filmi olan Kardeşim Benim filminin devamı niteliğinde hazırlanmıştır. Birbirlerine bağlı olan iki kardeşin yaşadığı hayatlarından kesitler sunan film çok beğenilmişken filmin yapımcıları bu ilginin karşılıksız kalmaması için serinin ikinci filmini çekmeye karar vermişlerdir.
Devam nitelikli Türk filmlerinden biri de Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Kasım ayında vizyona girmeye hazırlanıyor. Serinin ilk filmi olan Dünyanın En Güzel Kokusu filminin devamı olarak hazırlanıp çekilen film güzel bir senaryo üzerine oturtulmuştur. Yapımcı kadronun aynı kişilerden oluşması ilk filmde istenen vizyonun gişede yakalanmasıyla birlikte filmin ikinci serisi çekilmiştir. Dram ve romantik türlerinin bir arada yer aldığı filmde usta yönetmen Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturmaktadır. Filmin başarılı senaryosunu en güzel şekilde beyazperdeye taşıyan oyuncu kadrodaysa Rıza Kocaoğlu, Bestemsu Özdemir ve Tuba Ünsal gibi isimler yer almaktadır. Aşk tadında film izlemek isteyenler Dünyanın En Güzel Kokusu serisi izleyiciye şiddetle tavsiye edilir.
Kasım ayında sinema salonlarında Türk rüzgârı esmeye devam ediyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun adıyla vizyondaki yerini almaya hazırlanan filmin tamamı komedi türünde hazırlanmıştır. Usta yönetmen Burak Aksak’ın teknik ekibin başında yer aldığı filmde Binnur Kaya uzun bir aradan sonra sinema dünyasına dönmeye karar veriyor. Demet Özdemir ve Uraz Kaygılaroğlu’nunda yer aldığı yapımda yaşadığı çeşitli bunalımlardan kurtulmak için kendini dansa veren Aysel’in hayatı konu almaktadır. Bir anda annesiyle babasını aynı anda kaybeden Aysel çeşitli bunalımlar yaşamaya başlar. Etrafındaki hiçbir şey onu mutlu etmezken o kendini bu bunalımlardan kurtulmak için dansa vermeye karar verir. Kendisine bir nevi yardım elini uzatan Şengül Dans Okuluyla yeniden hayata tutunan kahramanımızın dramatik yaşantısından kesitler sunmaktadır.
Justige League: Adalet Birliği orijinal adıyla Kasım’da beyazperde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan filmde Zack Snyder yönetmen koltuğunda oturmaktadır. Başarılı bir senaryoyla karşımıza çıkan filmimiz aksiyon ve fantastik türünün bir arada sergilendiği yapımlar arasındadır. Tamamı ABD yapımı olan filmde Gal Gadot, Ben Affleck ve Jason Momoa gibi isimler bir arada yer almaktadır. Fantastik türündeki bu yapımda fedakârlık duygularının büyük bir bölümünü Superman’den yeniden alarak insanlığa olan güvenin yerine gelen Batman yeni dost edindiği Wonder Woman, Flash, Aquaman gibi kahramanlarla insanlığa zarar vermek isteyen kötülerle mücadele etmeye yeniden başlar. Güzel bir kurgunun üzerine oturtulduğu filmde görsel efektlere de çok önem verilmiştir.
Kasım ayında gösterime girmeyi bekleyen filmler arasında dram ve aile türlerinin bir arada bulunduğu yapımın yönetmen koltuğunda Stephen Chbosky oturmaktadır. Mucize adıyla vizyondaki yerini bekleyen filmimizin tamamı ABD tarafından hazırlanmış olup filmin başarılı sahnelerini en güzel şekilde ortaya koyan isimler Julia Roberts, Owen Wilson ve Jacob Tremblay gibi isimlerdir. Yıldız oyuncu kadrosuna sahip olan filmimiz güzel bir senaryoya ve başarılı bir kurguya sahiptir. Kendisinin yatışı bir farklı olan Auggie Pullman, bir türlü kendisini etrafına anlatamamaktadır. Yüzünde meydana gelen değişimden dolayı insanlara inandırmakta güçlük çeken çoğumuz esas güzelliğin derinin altında olduğuna inanmakta ve inandırmaya çalışmaktadır. Kendi türünde güzel bir senaryoya sahip olan filmimiz beyazperde izleyicisinden tam not almayı planlıyor. Hollywood yıldızı Julia Roberts’ın uzun aradan sonra yeniden filmlerde görmek gerçekten keyif vericidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konulu Japon Erotik Filmler

İlişkilerinize Heyecan Katmak İçin Vücut Çorapları!

Viagra Nasıl Kullanılır?