Dabbe 6 Filmi

Huzurumun kaybolmasını göze alırım fakat korku filmi sesi yaşayamam diyenlerdenseniz Dabbe’nin yeni sinema serileri arasında Dabbe 6 izlemeden geçmeyin. Özellikle aile içi olayları detaylarıyla konu alan bu korku abidesi olan filmde yaklaşık 3 saat boyunca monitörü unutturacak gibi görünüyor özellikle işlediği konular güncel olurken aile hayatından bahsetmesi de enteresan.


Dabbe serileri arasında bir kıyaslama yapılacaksa, sesinin son filmi olan dabbe 6, önceki filmlere göre çok daha başarılı efektler kullanılmış. Konu ve içerik bütünlüğü bozulmadan oyuncu başarısına endeksli olarak hazırlanan bu çılgın korku filmine, izlesen bi türlü izlemesen 2 türlü şey kaybederim dedirten cinsten diyebiliriz. Günlük yaşamın bir parçası gibi gösterilen büyüler ve muskalar Dabbe 6 izleyicisini ekrana bağlamak için yetiyor da artıyor denebilir.

Özellikle korkunun ne ecele ne de izleyiciye faydası yokken gerekli bir adrenalin patlaması yaşayacaksınız. Özellikle ailenin aldatma sonucu yaptırmak için farklı adımlar attığı muska ve büyücülük faaliyetlerine sanki siz de tanık olmuşçasına izleyeceksiniz.

Filmlerin yönetmeni Hasan Karacadağ Dünya çapında bir üne kavuşana kadar durmayacağını söylemiştir. Karacadağ'ın bu ünü hak edip etmediğini görmek için sizde filmslab.co adresinden Hd Kalitesinde, Tek parça olarak Dabbe 6 izleyebilirsiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konulu Japon Erotik Filmler

İlişkilerinize Heyecan Katmak İçin Vücut Çorapları!

Viagra Nasıl Kullanılır?