Dram Filmleri İzle

Dram Filmleri ciddi konularla ilgilenirken gerçek kişilere, gerçek alanlara, gerçek yaşam şartlarına ve gerçek hikayeler dram filmleri izleyicisi ile buluşur. Bir dram filmi kişiye insanın en iyi durumunu, en kötü ve sefil halini ve bunlar arasında meydana gelebilecek her konuyu izletir. Dram filmleri sinemadaki en geniş konuya sahip olan film kültürü olarak bilinir. Melodramlar ve epik film seçenekleri de bu alnın içinde yer alır.



Hayatın belli aşamalarından geçen kişiler, kendilerinden bir parça gördükleri dram filmleri izlemeyi tercih ederler. Dramatik film konuları genelde içinde bulunan pozisyonu, sosyal yaraları, sorunları ya da dengesizlikleri örneğin ırk ve mezhepsel ayrımları, dinsel tepkileri, uyuşturucu zararlarını, yoksulluk ve fakirliğin merkezini, politik sorunları, gücün merkezini, alkol ve zararlı alışkanlıkları, cinsel farklılıkları, akıl ve ruh sağlığını, kadınlara yönelik kullanılan şiddeti veya zaman içinde meydana gelmiş farklı büyük konuları inceler.

Dram filmleri izleyicileri için sosyal problemlerle gerçekçi ve ciddi bir yolla başa çıkışlarını izlerler. Çok önemli zaman dilimlerine ait iki film akıl hastalıkları ve akıl hastalıkları ile olan kurumları ele alan The Snake Pit (1948) ve One Flew Over the Cuckoo's Nest (Guguk Kuşu) (1975) isimli filmleri örnek verebiliriz. Gençlik döneminde meydana gelen hatalar, gençlik çeteleri ve gençlik ayaklanmaları ise Dead End (1937) isimli film için örnek olarak verilebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Konulu Japon Erotik Filmler

İlişkilerinize Heyecan Katmak İçin Vücut Çorapları!

Viagra Nasıl Kullanılır?